Email: qendra.cid@gmail.com ; info.cid@balkansdevelopment.org

Lajme & Publikime

CID Balkans Development, implementon projektin “Regional Approach for improving Digital Skills” financuar nga RCC- Regional Cooperation Council, me pjesemarrjen e RESPA- the Regional School of Public Administration.

  • Posted by Dorina Kulla
  • On Dhjetor 8, 2018

Following Regional Cooperation Council (RCC) initiative, i.e., Regional Approach for Improving Digital Skills, an excellent focus group was held at the...

Përdor telefonin për të krijuar një film. Smart Film Awards shpërblen të rinjtë me ide

  • Posted by Dorina Kulla
  • On Maj 18, 2018

Smart Film Awards është një mundësi për të rinjtë e Republikës së Shqipërisë dhe të Republikës së Kosovës, pavarësisht...

Labinot Bajrami, fitues i Get in the Ring Tirana, përfaqëson startup-et shqiptare në kompeticionin ndërkombëtar

  • Posted by Dorina Kulla
  • On Maj 18, 2018

Fondacioni Get in the Ring lidh startup-et me novatorët për të zhvilluar biznesin e tyre. Ne punojmë së bashku me drejtuesit...