Email: qendra.cid@gmail.com ; info.cid@balkansdevelopment.org

CID Internship Program

Programi ynë i Praktikës/Intershipit është i dizajnuar për të ofruar mundësi për praktikantë për të çuar më tej qëllimet e tyre të karrierës, duke na ndihmuar të zbatojmë misionin dhe vlerat tona. Programi i Praktikës përqendrohet në aspekte të rëndësishme të punës sonë duke u mbështetur në njohuritë dhe aftësitë e paçmueshme që praktikantët i sjellin ekipit të CID-it, për të na ndihmuar të përmbushim programet tona dhe prioritetet. Programi lejon hapësirë ​​për shkëmbimin e njohurive dhe bashkëpunimin, inkurajon punën e përbashkët për përgjigjet konkrete ndaj sfidave komplekse dhe për strategjitë për të kapur mundësitë e reja.

Gjatë praktikës, praktikantët do të fitojnë përvojë, do të punojnë në bashkëpunim me stafin e CID, do të krijojnë lidhje, do të mësojnë për fusha të ndryshme ku CID operon, do të zhvillojnë aftësitë dhe do të vlerësojnë interesat dhe aftësitë e tyre. Ne do t’u sigurojmë përvojë pune në një ekip dhe në një mjedis zyre të larmishëm ku mbizotëron puna në grup dhe një mundësi për të zhvilluar aftësitë e komunikimit, administratës dhe udhëheqjes.

CID aktualisht është duke rekrutuar intern për pozicione:

Event Organizer
13 Mar 02:46 pm

Job Description CID is seeking an Event organizer assistant to perform various functions following the tasks assigned...

GRAPHIC DESIGNER INTERNSHIP
13 Mar 02:40 pm

Number of Interns: 1 Location: Tirana, Albania Hours: par time Duration: 3 months with possibility of extension to 6 months Compensation: This...

Jeni te lutur te dergoni CV tuaj në:
qendra.cid@gmail.com ose info.cid@balkansdevelopment.org