Email: qendra.cid@gmail.com ; info.cid@balkansdevelopment.org

Aktivitete

Qëndra për Informim dhe Zhvillim ju fton të përfitoni nga aktivitetet e shumta që organizohen, veçanërisht për të rinjtë si trajnime, shkëmbime eksperiencash.

Bëhu pjesë

Qëndra për Infomim dhe Zhvillim u jep shtysë zhvillimit të kulturës së inovacionit duke prodhuar ide të reja dhe zhvillim të netwok-ut, në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar.

Start-Up

Ndihmon në krijimin e ekosistemit të start-up për të zhvilluar inovacionin dhe teknologjinë përmes trajnimeve me qëllim pormovimin e konceptit të start-up.

Shërbime

Ndër shërbimet që organizohen për ju janë: Strategji rajonale për zhvillimin e Inkubatorëve; Programe akselerimi; Vizita studimore në Innovation Hube rajonale; Mentorim nga ekspertë të fushës.

Pjesë e"Digital Skills and Jobs Coalition"

Lajme

CID Balkans Development, implementon projektin “Regional Approach for improving Digital Skills” financuar nga RCC- Regional Cooperation Council, me pjesemarrjen e RESPA- the Regional School of Public Administration.
8 Dhj 12:09 pm

Following Regional Cooperation Council (RCC) initiative, i.e., Regional Approach for Improving Digital Skills, an excellent focus group was held...

VAJZAT DIXHITALE TË VITIT
21 Tet 10:27 pm

“Vajzat dixhitale të Vitit” është një projekt rajonal, krijuar nga CID-Qendra për Informim dhe Zhvillim, Innovation Centre...

Përdor telefonin për të krijuar një film. Smart Film Awards shpërblen të rinjtë me ide
18 Maj 06:52 pm

Smart Film Awards është një mundësi për të rinjtë e Republikës së Shqipërisë dhe të Republikës së...

Eventet e fundit

Eventet janë konceptuar për të ndihmuar në krijimin dhe rritjen e ekosistemit të start-up për të zhvilluar inovacionin dhe teknologjinë përmes trajnimeve, me qëllim promovimin e konceptit të start-up.

FOCUS GROUP MONTENEGRO & SERBIA “Regional Approach for Improving Digital Skills in WB6 Countries” Project

evente

FOCUS GROUP KOSOVE “Regional Approach for Improving Digital Skills in WB6 Countries” project

evente

FOCUS GROUP TIRANE “Regional Approach for Improving Digital Skills in WB6 Countries” project

evente

Bëhu pjesë e njoftimeve më të fundit

“Nxitja e bashkëpunimit rajonal dhe ndërkombëtar mes organizatave të të rinjve në fushat e inovacionit është një nga objektivat kryesore të CID"

Apliko për idenë tënde!

Qendra për Informim dhe Zhvillim u jep shtysë zhvillimit të kulturës së inovacionit duke prodhuar ide të reja dhe zhvillim të netwok-ut, në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar.